Marina Part - Gacsal Ádám

2011.05.22. 07:00

Marina Part Panoramic

Duna - Phantom69ers

2011.05.21. 07:00

Duna

Új kezdet

2011.05.20. 07:00

Ez eheti szokásos Világjáró cikk helyett egy közleménnyel állok elétek. Sajnos a Világjáró rovat ebben a formájában meg fog szűnni. Egyetem és egyéb más tennivalók miatt egyszerűen nem tudok elegendő időt szánni erre a dologra. Aki eddig figyelemmel kísérte a cikkeket, annak remélem tudtam pár kellemes percet okozni az írásaimmal és a mellékelt képekkel. Nektek nagyon köszönöm a figyelmet.

A PanoFotó blog ettől nem fog leállni, csak éppen visszatér a Világjáró előtti korszakhoz. Innentől csak panorámaképek fognak megjelenni az oldalon, leírások nem. Azonban az itt keletkezett űrt egy másik projekttel pótlom. Nem rég elindítottam a személyes blogom, Fejes Ádám Fotósblogját, vagy röviden a FeFo-t. Ezen a blogon a legjobb képeimet fogom publikálni, de természetesen rendszeresen érkezni fog írásos bejegyzés is, illetve a kettő ötvözete, részletesebben mindezt elolvashatjátok a Bemutatkozásban. Kérlek vessetek egy pillantást az új blogom eddigi kezdő bejegyzéseire, remélhetőleg az új blog is elnyerik majd tetszéseteket.

Azért néha nézzetek be ide a PanoFotóra is!

Köszönettel Fejes Ádám

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani Kékesi Dániel fotóit. A világ legszebb országaiba utazott el - köztük Izland, Grönland, Svájc és még sorolhatnám - ahonnan kiváló természet és épület fotókkal tért vissza. Természetesen panorámaképekkel is szolgálhat, melyek ugyancsak csodálatra méltóak.

Éjféli hajnal - Izland Éjféli hajnal

Hat jégfolyam Hat jégfolyam

Castle of Regéc Köszönöm a képet!